Klanten altijd centraal, hoe leuk is dat?

Deze visie is belangrijk, net als buiten de gebaande paden durven denken, kansen zien samen met een onbegrensde nieuwsgierigheid. Ideeën creëren en de drive om deze verder te ontwikkelen. Te zien welke mogelijkheden er nog resteren. Door continue te zoeken naar innoverende producten en in te spelen op de ontwikkelingen in de markt, realiseren wij nieuwe inzichten en dito projecten onder de noemen van Zorg & Welzijn. Mede door deze vernieuwende visie, out-of-the-box denken en vooral doen, worden wij regelmatig benaderd om als spreker en of sparring-partner op te treden in (zorg) organisaties.

Participatiewaaier

In een wereld waar vrijwel alle producten of diensten vaak meerdere aanbieders kennen, is het belangrijk dat deze zich goed onderscheiden voor een steeds kritische klant of consument.
Dan is het zaak om op een relevante manier in het oog en in het hart van je klant of doelgroep te komen.

De Participatiewaaier ‘zoomt’ samen met het Participerend Huisbezoek in op ’t heft in eigen hand nemen. Zodat professionals meer en meer kunnen gaan werken vanuit eigen kracht, inzetten op eigen regie voor burgers vanuit een gelijkwaardige relatie. Juist door dit anders te organiseren ontstaat er vanzelf een mooie win-win of WOW-factor.